Select your language

Zgjidhni industrinë tuaj

BENZINË VAJ BRUTO - KARBURANT

Monitorimi në internet i proceseve të rafinerisë ofron informacion në kohë reale të procesit. Matni naftën e papërpunuar në hyrje në karburantet e përfunduara

BIOFARMACEUTIK

Monitoroni fermentimin dhe bioproceset e kulturës qelizore in situ me metoda jo shkatërruese. Ofron glukozë dhe metabolitë të tjerë të gjithë në një analizë të vetme të shpejtë.

KIMIKE

Matjet online ofrojnë kontroll të optimizuar të procesit në procese të panumërta të prodhimit kimik.

PULP DHE LETËR

Sillni avantazhin e mirëmbajtjes së shpejtë, të ulët dhe të lehtë për t'u zbatuar analiza në proces në operacionet e impiantit tuaj.

POLIMERE DHE PLASTIKE

Shihni gamën tonë të gjerë të zgjidhjeve në polimere dhe plastikë, duke përfshirë sistemet online edhe për proceset më të vështira.

BIOkarburantet

Po kërkoni analiza të shpejta, të lehta dhe të sakta për të kontrolluar procesin tuaj të bionaftë? Analizuesit NIR ofrojnë analiza të stokut të ushqimit, në proces dhe bionaftë të përfunduar.

Analizues në tavolinë dhe në linjë

 • Vërtetoni cilësinë e produktit gjatë gjithë procesit
 • Rritja e kapacitetit të testimit
 • Softuer i lehtë për t'u përdorur me ndërfaqe të personalizueshme
 • Skanimet kryhen në sekonda dhe mund të zëvendësojnë shumë analiza me kohë intensive
 • Karrocë e montuar për analiza në bankën e pranimit ose në linjë në fabrikë
 • Stacionet e marrjes së mostrave për lëngje, lëndë të ngurta, pluhura, pilula dhe më shumë

Analizuesit e proceseve në internet

 • Matni dhe bëni rregullime për kushtet e procesit në kohë reale
 • Monitoroni 20 pika në një analizues të vetëm për njohuri të plotë të procesit
 • Integroni drejtpërdrejt në sistemet ekzistuese të kontrollit të impianteve
 • Rrethimet janë të disponueshme për të gjitha vlerësimet IP dhe NEMA
 • Sondat e skanimit të temperaturës dhe presionit të lartë
 • Shembuj të sistemeve të kondicionimit të disponueshëm aty ku është e nevojshme

Keni nevojë për ndihmë me kërkesat tuaja për matjen e procesit industrial?

MË SHUMË DETAJE
DËRGONI NJË EMAIL
Clicky