Select your language

Aksesorë

Aksesorë për marrjen e mostrave

Mundësimi i shkathtësisë dhe saktësisë së matjes

Ne kemi një shumëllojshmëri stacionesh kampionimi për lëngje, lëndë të ngurta dhe slurra, online dhe në laborator. Qoftë përzierja e naftës, materialet e rrezikshme, lëngjet, pluhurat, pluhurat, agjentët gërryes ose sasi të vogla farmaceutike në temperatura shumë të ulëta, ne mund të plotësojmë nevojat tuaja të mostrës. Më poshtë është një listë e shumë prej mjeteve standarde të kampionimit që kemi në dispozicion. Na kontaktoni për më shumë informacion mbi nevojat tuaja të sakta të matjes.

Qelizat e rrjedhës së procesit
 • Flow-Through-Cell (FTC) – Këto qeliza kanë një gjurmë të vogël dhe janë në gjendje të ofrojnë matje të transmetimit në internet me rezolucion të lartë.
 • Celula Referenciale Absolute (ARCell) – Teknologjia e patentuar e LT Industries lejon matjet më të sakta të mundshme në internet.
Sondat e procesit
 • Sonda e transflektancës – Montuar ose drejtpërdrejt në proces ose në një rrymë anësore, me teknologji të largimit të flluskave me energji të lartë, e krijuar për të matur rrjedhat e lëngjeve. Sondat e transflektancës ofrojnë një zgjidhje të thjeshtë matjeje me modifikime minimale të procesit.
 • Sonda e transmetimit – Montuar ose drejtpërdrejt në proces, në një rrjedhë anësore, ose që përfshin një sistem transportues ose rrotull filmi. Këto sonda ofrojnë matje me rezolucion të lartë si të mostrave të lëngëta ashtu edhe të ngurta për shkak të xhiros së tyre të lartë të energjisë.
 • Sonda e reflektimit– Për matjet e lëndëve të ngurta, pluhurave, patate të skuqura, peletave, filmave dhe produkteve të tjera në një transportues, në një rrotull ose në një mjedis të ngjashëm. Matjet e reflektimit mund të jenë pa kontakt.
Opsionet e procesit
 • Lidhje me fllanxha (DIN ose ANSI), me fileto (NPT ose BSP) ose lidhje Ingold
 • Temperatura dhe presioni i lartë
 • Tërheqshme (automatike ose manuale) për pastrim të lehtë
 • Teflon, Hastelloy nga materiale të tjera kimikisht rezistente
 • CIP, SIP ose i Autoklavueshëm
Zgjidhjet laboratorike
 • Sonda e transflektencës së derdhjes së flluskave
 • Sonda e reflektimit
 • Qeliza e rrjedhës laboratorike
 • Laboratori AR Cel
 • Kupa e mostrës së reflektimit për trupat e ngurtë
 • Kampioni i lakoreve
 • Kampionuesi në masë me mesataren e mostrës
Fibra optike

Të gjithë spektrometrit tanë NIR vijnë me fibra optike me energji të lartë. Bërthama speciale silicë me shumë tufa lejon transmetimin maksimal të energjisë, edhe në distanca të gjata. Kjo teknologji është përdorur nga objekte të mëdha industriale në mbarë botën për të matur pikat e procesit shumë larg nga analizuesi. Kur kombinohen me një multiplekser optik dhe softuer të integrimit me autobus, proceset e mëdha industriale mund të monitorohen dhe kontrollohen vazhdimisht.

Clicky